Weeds Online Sa Prevodom

Weeds Online Sa Prevodom

Aug. 07, 2005
Your rating: 0
10 1 vote

Sezone i epizode online sa prevodom

1Sezona 1 Aug. 07, 2005
2Sezona 2 Aug. 14, 2006
3Sezona 3 Aug. 13, 2007
4Sezona 4 Jun. 16, 2008
5Sezona 5 Jun. 08, 2009
6Sezona 6 Aug. 16, 2010
7Sezona 7 Jun. 27, 2011
8Sezona 8 Jul. 01, 2012

Direktor

Glume

Mary-Louise Parker isNancy Botwin
Nancy Botwin
Justin Kirk isAndy Botwin
Andy Botwin
Alexander Gould isShane Botwin
Shane Botwin
Kevin Nealon isDoug Wilson
Doug Wilson
Hunter Parrish isSilas Botwin
Silas Botwin
Jennifer Jason Leigh isJill Price-Grey
Jill Price-Grey
Ethan Kent isStevie Ray Botwin
Stevie Ray Botwin
Gavin Kent isStevie Ray Botwin
Stevie Ray Botwin

Video trejler

Opis

Predgrađe, mirno susjedstvo raskošnih kuća u nizu, s prednje strane drvored, iza kuća vrtovi s ležaljkama, bazenima, igralištima i golemom zelenom površinom. Nancy Botwin pobrinut će se da u jednome takvom predgrađu “trave” nikada ne nedostaje. U bogatom predgrađu Los Angelesa, Agresticu, obitelj Botwin živi sretnim životom sve dok glava obitelji, Judah, iznenada ne umre za vrijeme džoginga. Nancy Botwin (Mary-Louise Parker) nađe se u nezavidnoj situaciji jer mora preuzeti ulogu hraniteljice obitelji. Okreće se jedinom logičnom rješenju – počinje dilati marihuanu! Nancy drogu kupuje od Heylije James (Tonye Patano), velike krijumčarke koju je upoznala preko njezinog nećaka Conrada (Romany Malco), a prodaje je, izgleda, svima u okrugu jer joj zalihe vrlo brzo presuše.

Shvativši kako joj trebaju i kućna plantaža marihuane i dobar paravan za cijeli posao, Nancy uz pomoć svog računovođe i mušterije, a ujedno i vijećnika, Douga Wilsona (Kevin Nealon) otvara pravu pekaru u kojoj upućenim kupcima prodaje pravu stvar. Istovremeno, njezin sin Silas (Hunter Parrish) počinje izlaziti s gluhom Megan (Shoshannah Stern), a drugi sin Shane (Alexander Gould), svjedok očeve smrti, počinje se sve čudnije ponašati. Vrhunac je kada drugo dijete ugrize za nogu za vrijeme turnira u borilačkim vještinama. Pokušavajući izgladiti situaciju, Nancy će se upoznati s ocem ozlijeđenog djeteta, Peterom Scottsonom (Martin Donovan), s kojim će uskoro početi i izlaziti, a koji nije samo ono za što se izdaje. Uslijed svih promjena u dotad mirnom i dosadnom životu, Nancy se sprijateljuje sa Celijom Hodes (Elizabeth Perkins), maničnom i manipulativnom ženom opsjednutom svojim izgledom, koja se nikako ne slaže sa svojim suprugom Deanom (Andy Milder), kao ni kćeri Quinn, bivšom Silasovom djevojkom, koju šalje na školovanje u Meksiko. Iako potpuno različite, Nancy i Celia sklopit će čvrsto i trajno prijateljstvo.

Fantastičan i samosvojan spoj, ne samo obiteljske drame i crne komedije, nego i kriminalističke serije, “Trava” autorice Jenji Kohan je jedna od najzapaženijih i najhvaljenijih američkih televizijskih serija posljednjih nekoliko godina. Odgovor na to zašto je tome tako prilično je jednostavan – “Trava” je ujedno i jedna od najboljih serija, koja je kroz svoje tri sezone oduševila brojne gledatelje, a osvojila je i nekoliko iznimno prestižnih nagrada, među kojima su i Zlatni globus 2006. godine za najbolju seriju u kategoriji komedije ili mjuzikla te nagrada za najbolju glumicu u istoj kategoriji iste godine koju je dobila sjajna Mary-Louise Parker.

Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Weeds
Orignalan naziv Weeds
TMDb Rejting 7.3 414 votes
First air date Aug. 07, 2005
Last air date Sep. 16, 2012
Sezona 8
Epizoda 102
Trajanje 25 minutes

Slicni nazivi

Rig 45Online Sa Prevodom
We Hunt TogetherOnline Sa Prevodom
Kiss Me FirstOnline Sa Prevodom
Vienna BloodOnline Sa Prevodom
The Spanish PrincessOnline Sa Prevodom
Chilling Adventures of SabrinaOnline Sa Prevodom
FreudOnline Sa Prevodom
The PierOnline Sa Prevodom
Wolf CreekOnline Sa Prevodom
Lambs of GodOnline Sa Prevodom
Greenhouse AcademyOnline Sa Prevodom
Cathedral of the SeaOnline Sa Prevodom

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu
Sajt