The Office Online Sa Prevodom

The Office Online Sa Prevodom

Mar. 24, 2005
Your rating: 10
9.6 279 votes

Sezone i epizode online sa prevodom

1Sezona 1 Mar. 24, 2005
10
2Sezona 2 Sep. 20, 2005
8
3Sezona 3 Sep. 21, 2006
8.7
4Sezona 4 Sep. 27, 2007
10
5Sezona 5 Sep. 25, 2008
10
6Sezona 6 Sep. 16, 2009
10
7Sezona 7 Sep. 22, 2010
8Sezona 8 Sep. 22, 2011
9Sezona 9 Sep. 20, 2012

Direktor

Glume

Rainn Wilson isDwight Schrute
Dwight Schrute
John Krasinski isJim Halpert
Jim Halpert
Jenna Fischer isPam Beesly
Pam Beesly
Ed Helms isAndy Bernard
Andy Bernard

Video trejler

Opis

Humoristična serija U uredu, koja se temelji na nagrađivanoj BBC-jevoj hit seriji, u svakoj sezoni donosi dokumentaristički uvid u komične i katkad mučne besmislice kojih je pun svaki ured. Od premijere na NBC-ju u ožujku 2005., serija U uredu postala je pravi hit i osvaja prestižne televizijske nagrade, kao što su Emmy za najbolju humorističnu seriju 2006., Peabody 2006., nagrada Američkog filmskog instituta 2006., nagrada Udruženja američkih producenata, nagrada Udruženja američkih scenarista, nagrada Udruženja filmskih glumaca za najbolju izvedbu glumačke ekipe humoristične serije, nagradu Udruge američkih filmskih montažera za montažu i nagradu Udruge televizijskih kritičara za iznimno postignuće u humorističnom žanru.

Dokumentarno-realistična parodija suvremenog uredskog života u Americi bavi se životima zaposlenika u tvrtki za prodaju papira Dunder Mifflin iz Scrantona u Pennsylvaniji. Regionalni menadžer Michael Scott (Steve Carell – nominiran za Emmyja, dobitnik nagrade Zlatni globus) sredovječni je samac, koji nas hvalisavo vodi dokumentarcem. Michael vjeruje da je uredski šaljivčina, nepresušan izvor poslovnoga znanja i prijatelj svojih zaposlenika. Nema pojma da zaposlenici podnose njegovo ponašanje samo zato što im potpisuje naloge za isplatu. Njegova je najdragocjenija imovina šalica “Najbolji šef na svijetu”, koju si je sam morao kupiti.

Pam Beesly (Jenna Fischer) razumna je i draga uredska recepcionarka. Pamin dan uljepšavaju razgovori s Jimom Halpertom (John Krasinski), simpatičnim prodavačem sa smislom za humor, koji je davno trebao naći bolji posao, ali previše mu je udobno da bi otišao. Jim radni prostor dijeli s Dwightom Schruteom (Rainn Wilson), bahatim pomoćnikom regionalnog menadžera. Dwight normalne ljude iritira, a Jim puno vremena troši na smišljanje novih, zanimljivih načina za izluđivanje Dwighta. Ryan Howard (B. J. Novak) mladi je, pametni bivši honorarac, koji je brzo shvatio pravu uredsku politiku.

Izvršni su producenti serije Ben Silverman, Greg Daniels, koji je seriju osmislio za američku publiku, Ricky Gervais, Stephen Merchant i Howard Klein.

The Office
The Office
The Office
The Office
The Office
The Office
The Office
The Office
The Office
The Office
Orignalan naziv The Office
TMDb Rejting 8.3 913 glasova
Datum izlaska Mar. 24, 2005
Zadnje snimanje May. 16, 2013
Sezona 9
Epizoda 199
Trajanje 20 minuta
Podeljeno215

Slicni nazivi

The Wedding Coach Online Sa Prevodom
It’s Always Sunny in Philadelphia Online Sa Prevodom
The Watch Online Sa Prevodom
Mrs. Fletcher Online Sa Prevodom
Future Man Online Sa Prevodom
Trying Online Sa Prevodom
The War Next-door Online Sa Prevodom
History of Swear Words Online Sa Prevodom
Rules of Engagement Online Sa Prevodom
Free Rein Online Sa Prevodom
Country Comfort Online Sa Prevodom
Catastrophe Online Sa Prevodom

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu