Rizzoli & Isles Online Sa Prevodom

Rizzoli & Isles Online Sa Prevodom

Jul. 12, 2010
Your rating: 0
6 1 vote

Sezone i epizode online sa prevodom

1Sezona 1 Jul. 12, 2010
2Sezona 2 Jul. 11, 2011

Direktor

Glume

Angie Harmon isDetective Jane Rizzoli
Detective Jane Rizzoli
Sasha Alexander isDr. Maura Isles
Dr. Maura Isles
Jordan Bridges isFrankie Rizzoli Jr.
Frankie Rizzoli Jr.
Lee Thompson Young isDetective Barry Frost
Detective Barry Frost
Bruce McGill isDetective Vince Korsak
Detective Vince Korsak
Lorraine Bracco isAngela Rizzoli
Angela Rizzoli

Video trejler

Opis

Glumica Angie Harmon u seriji ‘Djevojke na zadatku’ pojavljuje se u ulozi detektivke bostonskog odjela za ubojstva Jane Rizzoli. Jane je rođena u Bostonu i ondje je cijeli svoj život provela blisko povezana sa svojom obitelji. Maura Isles, koju u seriji glumi Sasha Alexander, atraktivna je forenzičarka koja je ujedno Janeina prijateljica i kolegica. Jane Rizzoli i Maura Isles posjeduju jednaku strast i ljubav prema svom poslu, a veže ih i snažno prijateljstvo. Osoran, ali simpatičan detektiv Vince Korsak (Bruce McGill), bivši je Janein partner koji je pomalo povrijeđen činjenicom što ga je Jane zamijenila s neiskusnijim detektivom Barryjem Frostom (Lee Thompson Young). Frankie Rizzoli (Jordan Bridges) je Janein mlađi brat i ambiciozni policajac koji obožava svoju sestru i sanja o tome da će jednog dana i on postati detektiv. Angela Rizzoli (Bracco) je brižna, ali i prilično nametljiva majka detektivke i policajca koja se često upliće u njihov život. Tu je i atraktivni agent FBI-a Gabriel Dean (Billy Burke) koji, čini se, ima i neke druge namjere sa Jane, osim pomoći joj pri rješavanju slučaja.

Detektivka Jane Rizzoli i forenzičarka dr. Maura Isles suprotnih su karaktera, no odlične prijateljice koje će se uhvatiti u koštac s najokrutnijim kriminalcima bostonskih ulica. Uz uzajamnu podršku ovaj dinamičan dvojac će odgonetnuti neke od najtežih slučajeva u gradu.

Jane i Maura odrasle su u različitim okolnostima, a njihova različitost se i danas očituje u brojnim stvarima. Jane je cijeli život provela u Bostonu i danas je jedina žena koja radi u odjelu za ubojstva bostonske policije, ona je čvrsta i hrabra detektivka koja nikada ne bi iznevjerila svoj tim. Maura je osoba koja se češće ugodnije osjeća u društvu mrtvih tijela nego živih ljudi. Forenzičarka Maura se odijeva besprijekorno u dizajnerske krpice i ostavlja dojam odmjerene žene, ponekad čak i ledenog karaktera. Unatoč njihovim razlikama, ove suprotnosti se međusobno nadopunjuju te obje zahvaljujući svojim briljantnim umovima i stručnosti funkcioniraju savršeno, kako na poslu tako i privatno.

Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Rizzoli & Isles
Orignalan naziv Rizzoli & Isles
TMDb Rejting 7.8 177 votes
First air date Jul. 12, 2010
Last air date Sep. 05, 2016
Sezona 7
Epizoda 105
Trajanje 43 minutes

Slicni nazivi

WantedOnline Sa Prevodom
Little Fires EverywhereOnline Sa Prevodom
The FirstOnline Sa Prevodom
Barbarians RisingOnline Sa Prevodom
A Discovery of WitchesOnline Sa Prevodom
Locked UpOnline Sa Prevodom
SpiralOnline Sa Prevodom
CliqueOnline Sa Prevodom
KryptonOnline Sa Prevodom
CursedOnline Sa Prevodom
Made in HeavenOnline Sa Prevodom
Boardwalk EmpireOnline Sa Prevodom

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu
Sajt