Reign Online Sa Prevodom

Reign Online Sa Prevodom

Oct. 17, 2013
Your rating: 0
9.3 10 votes

Sezone i epizode online sa prevodom

1Sezona 1 Oct. 17, 2013
2Sezona 2 Oct. 02, 2014
3Sezona 3 Oct. 09, 2015
10
4Sezona 4 Feb. 10, 2017
5.5

Direktor

Glume

Adelaide Kane isMary Stuart
Mary Stuart
Megan Follows isCatherine de' Medici
Catherine de' Medici
Craig Parker isStéphane Narcisse
Stéphane Narcisse
Rose Williams isClaude of France
Claude of France
Rachel Skarsten isElizabeth I of England
Elizabeth I of England
Ben Geurens isGideon Blackburn
Gideon Blackburn
Spencer MacPherson isCharles IX of France
Charles IX of France
Jonathan Goad isJohn Knox
John Knox
Will Kemp isHenry Stuart
Henry Stuart

Video trejler

Opis

Jedna od brojnih intrigantnih povijesnih priča svakako je ona o Mariji Stuart, ženi koju će svijet poznavati kao Mariju, kraljicu Škotske. Raskošno producirana američka serija uzbudljiva je povijesna fikcija koja nas vodi u dane Marijine rane mladosti. Marija već u svojim tinejdžerskim godinama Marija slovi za čvrstu vladaricu – prekrasna je, strastvena i staložena na počecima svog trnovitog uspona na vlast. Dolazi u Francusku u pratnji četiriju bliskih prijateljica, ujedno i svojih dvorskih dama. Njezina je dužnost osigurati strateško savezništvo s Francuskom, a da bi u tome uspjela, mora se pobrinuti da se ostvare dogovorene zaruke s princom Françoisom, privlačnim sinom francuskog kralja. Međutim, njihov brak nije gotova stvar, već više ovisi o politici, vjeri i tajnim spletkama, nego o osjećajima.

Vatrena je Škotkinja pobudila zanimanje princa Françoisa, ali kao i većina mladića, ne žuri se skrasiti, u čemu ga sprječava i veza s jednom dvorjankom. Osim toga, François ima vlastito mišljenje o tome koliko je savez sa Škotskom mudar potez, no, usprkos tome, između Marije i njega postoji kemija. Situaciju dodatno komplicira Bash, Françoisov zgodan i vragolasti polubrat koji ima vlastitu priču. Naime, unatoč tomu što je nezakoniti sin, upravo je Bash očev miljenik. Iako mu je kristalno jasno da je François taj koji je nasljednik prijestolja i koji je zaručen za Mariju, Bash uskoro počinje gajiti osjećaje za nju. Intrige nisu nepoznanica ni za Françoisovu majku, kraljicu Katarinu. Nepopustljivoj je kraljici očito da su njezin sin i njegov polubrat slabi na Mariju, baš kao što joj je očito da njezin muž, kralj Henrik, ljubaka sa svojim ljubavnicama, ali i s drugim dvorjankama. Kad joj je potrebna pomoć u donošenju odluka, obraća se svom pouzdanomu savjetniku, vidovnjaku Nostradamusu, koji ju je uplašio proročanstvom o tome kako će Françoisa brak s Marijom stajati života. Katarina je odlučna u tome da spasi svog sina, pa i po cijenu tuđih života.

Marija saznaje da ima žestoke neprijatelje koji urotama pokušavaju sabotirati njezin brak s Françoisom, a usuđuju joj se prijetiti i smrću, zbog čega Marija postaje svjesna ostalih mračnih sila. Dvorcem luta tajanstvena spodoba, sablast obavijena plaštem koja može postati njezin neobični saveznik. Seljani se pouzdaju u magiju i praznovjerje kako bi opstali u okrutnim vremenima, dok u mračnim šumama koje okružuju francuski dvor vrebaju napadači koji prinose ljudske žrtve stvoru koji se hrani krvlju. Budući da je na svakom uglu dvorca dočekuju opasnosti i seksualne intrige, Marija okuplja oko sebe svoje dvorske dame, Greer, Kennu, Lolu i Aylee, te se čeliči kako bi bila spremna za vladavinu novom zemljom i kako bi mogla uskladiti zahtjeve svog naroda i želje svog srca.

Reign
Orignalan naziv Reign
TMDb Rejting 7 189 votes
First air date Oct. 17, 2013
Last air date Jun. 16, 2017
Sezona 4
Epizoda 78
Trajanje 42 minutes

Slicni nazivi

CultOnline Sa Prevodom
The Third DayOnline Sa Prevodom
SpiralOnline Sa Prevodom
Marvel’s Cloak & DaggerOnline Sa Prevodom
The Enemy WithinOnline Sa Prevodom
Code BlackOnline Sa Prevodom
CardinalOnline Sa Prevodom
Castle RockOnline Sa Prevodom
Black MirrorOnline Sa Prevodom
QuicksandOnline Sa Prevodom
Rizzoli & IslesOnline Sa Prevodom
The Hot ZoneOnline Sa Prevodom

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu
Sajt