Midsomer Murders Online Sa Prevodom

Midsomer Murders Online Sa Prevodom

Mar. 23, 1997
Your rating: 0
10 3 votes

Sezone i epizode online sa prevodom

1Sezona 1 Mar. 23, 1997
2Sezona 2 Jan. 20, 1999
3Sezona 3 Dec. 31, 1999
4Sezona 4 Sep. 10, 2000
5Sezona 5 Jun. 16, 2002
6Sezona 6 Jan. 03, 2003
7Sezona 7 Nov. 02, 2003
8Sezona 8 Oct. 10, 2004
9Sezona 9 Oct. 09, 2005
10Sezona 10 Nov. 11, 2006
11Sezona 11 Jan. 01, 2008
12Sezona 12 Jul. 22, 2009
1
13Sezona 13 Feb. 10, 2010
10
14Sezona 14 Mar. 23, 2011

Direktor

Glume

Video trejler

Opis

Kad je pilot epizoda ‘Ubojstva u Badger’s Driftu’ emitirana u ožujku 1997., odmah je zarobila maštu britanske publike. Spojem prelijepih seoskih krajolika, ekscentričnog stanovništva i ubojstava, serija je privukla 13,5 milijuna gledatelja, srušivši rekord gledanosti te godine. Budućnost joj je bila zajamčena. Snimana na lokacijama u Buckinghamshireu, Berkshireu, Chilternsu i Home Counties, serija Umorstva u Midsomeru emitira se u više od 200 zemalja svijeta, od Afganistana do Zambije. Seriju producira Brian True-May, a koproducentica je Betty Willingale. Glazba je djelo Jima Parkera, a likovi su temeljeni na junacima romana spisateljice Caroline Graham. Njezinu knjigu Ubojstva u Badger’s Driftu, koja je nadahnula seriju, Udruga autora kriminalističkih romana (CWA) izabrala je za jedan od 100 najboljih kriminalističkih romana u povijesti. Scenaristi serije su David Lawrence, Michael Crompton, David Hoskins, Michael Russell, a redatelji Peter Smith, Renny Rye, Richard Holthouse.

Umorstva u Midsomeru proslavila su i 100. nastavak filmom snimljenim u Danskoj, u suradnji s danskom televizijom DR. U njemu glume nagrađeni danski glumci Ann Eleonora Jorgensen (serija Ubojstvo), Birgitte Hjort Sorensen (serija Borgen), Marie Askehave (serije Ubojstvo i Borgen) i Nicolaj Kopernikus (serije Ubojstvo i Most). Sve ove poznate danske serije prikazane su i na HRT-u. U “The Killings of Copenhagen”, Barnaby i Nelson surađuju s dvije danske detektivke kad vlasnika Midsomerske tvornice keksa nađu mrtvog u Danskoj. Stoti nastavak vraća se i u mjesto radnje pilota serije, izmišljeno selo Badger’s Drift. Ovo je i prvi put da Bentley Productions snimaju Ubojstva u Midsomeru izvan Velike Britanije.

Unatoč idiličnoj ljepoti Midsomera, do emitiranja stote epizode u njemu je više od tristo ljudi prerano umrlo. Dogodilo se 281 ubojstvo, 12 nesretnih smrti i 11 samoubojstava. Najopasnije selo s najvećom smrtnošću je Badger’s Drift u kojem je smještena radnja prve epizode i iz koje polazi stota. Od početka serije upotrijebljena su mnoga bizarna i jeziva oružja poput neispravnog mikrofona koji je izazvao strujni udar, francuske giljotine, igle za šešir, boca zimnice, brda novina, vodorige s krova i polica s midsomerskim plavim sirom. Umorstva u Midsomeru najgledanija su serija na ITV-u i jedan od najboljih izvoznih proizvoda britanske televizije. Emitira se u dvjestotinjak zemalja, od Afganistana do Zambije. Službena stranica serije je hit na Facebooku s više od 125.000 obožavatelja.

Glavni likovi ove popularne serije u početku su bili Tom Barnaby (John Nettles) i njegov partner Ben Jones (Jason Hughes) koji su razotkrivali misterije i zločine iza idilične ruralne slike Midsomera. Redovnu glumačku ekipu uključivali su Jane Wymark, koja se pojavljuje u svakoj epizodi kao Barnabyjeva supruga Joyce, Lauru Howard koja glumi njegovu kćer Cully te Barryja Jacksona, koji tumači lik patologa Bullarda. Partneri Tomu Barnabyju su tijekom serije bili i narednik Gavin Troy (Daniel Casey), narednik Dan Scott (John Hopkins) i narednik Ben Jones (Jason Hughes). Trenutni glavni lik u seriji je John Barnaby (Neil Dudgeon) koji je mlađi rođak bivšeg glavnog lika Toma Barnabyja i od 16.sezone njegov novi partner je Charlie Nelson kojeg glumi Gwilym Lee. Redovitu glumačku ekipu upotpunjuju Fiona Dolman u ulozi Sare, Tamzin Malleson kao patologinja dr. Kate Wilding, a tu je i pas Sykes.

Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Midsomer Murders
Orignalan naziv Midsomer Murders
TMDb Rejting 7.7 151 glasova
Datum izlaska Mar. 23, 1997
Zadnje snimanje Apr. 11, 2021
Sezona 22
Epizoda 128
Trajanje 90 minuta

Slicni nazivi

Little Women Online Sa Prevodom
The Golden Horde Online Sa Prevodom
Nevenka: Breaking the Silence Online Sa Prevodom
Tin Star Online Sa Prevodom
Carnivàle Online Sa Prevodom
Baywatch Online Sa Prevodom
Lie to Me Online Sa Prevodom
Ten Days in the Valley Online Sa Prevodom
Zero Chill Online Sa Prevodom
Hex Online Sa Prevodom
M*A*S*H Online Sa Prevodom
The Catch Online Sa Prevodom

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu