Friends Online Sa Prevodom

Friends Online Sa Prevodom

Sep. 22, 1994
Vasa ocena: 0
9.6 65 votes

Sezone i epizode

1 Sezona 1 Sep. 22, 1994
2 Sezona 2 Sep. 21, 1995
3 Sezona 3 Sep. 16, 1996
4 Sezona 4 Sep. 25, 1997
5 Sezona 5 Sep. 24, 1998
6 Sezona 6 Sep. 23, 1999
7 Sezona 7 Oct. 12, 2000
8 Sezona 8 Sep. 27, 2001
9 Sezona 9 Sep. 23, 2002
10 Sezona 10 Sep. 25, 2003

Direktor

Glume

Courteney Cox isMonica Geller
Monica Geller
Matt LeBlanc isJoey Tribbiani
Joey Tribbiani
Jennifer Aniston isRachel Green
Rachel Green
David Schwimmer isRoss Geller
Ross Geller
Lisa Kudrow isPhoebe Buffay
Phoebe Buffay
Matthew Perry isChandler Bing
Chandler Bing

Video trejler

Opis

Da nema njezinih prijatelja Monica (Courteney Cox) bi odavno odustala od spojeva. I iako je najzaštićenija od svih svojih prijatelja, ona pokazuje pravu majčinsku stranu i zbog koje je središte grupe. Kao pomoćna kuharica u finom restoranu, ona je prisiljena raditi za sve što ima – za razliku od Rachel, njezine najbolje prijateljice iz srednje škole koja nikad nije morala skuhati kavu do svoje 25 godine. Rachel (Jennifer Aniston), Monicina nova prijateljica, također ima problema s karijerom i muškarcima. Kao prvo ona uopće nema karijeru, a upravo je ostavila svog zaručnika Barryja pred oltarom, jer je shvatila da joj se više sviđaju darovi nego on. Nakon što su je tetošili 25 godina, Rachel kreće u nezavisan život, no nema nikakvih vještina, jer nije lako naći posao s diplomom iz povijesti umjetnosti i plesa. No sa siromaštvom se nosi s pomoću snage i hrabrosti i očevih kreditnih kartica.

Jedan od prijatelja koji će rado pomoći Rachel jest Monicin stariji brat Ross (David Schwimmer) koji je u nju bio zaljubljen u srednjoj školi. Ross je 26-ogodišnji paleontolog i teško se nosi sa životom otkako ga je žena ostavila i objavila da je lezbijka. On je inteligentan, vrlo emotivan i romantičan i nedostaje mu bračni život. Zabrinut je, jer misli da je za njega postojala samo jedna žena. Ross se grozi samačkog života te mrzi spojeve. Ne želi sam slagati sve to pokućstvo iz IKEA-e.

Preko puta Monicina stana žive njezini prijatelji Chandler (Matthew Perry) i Joey (Matt LeBlanc). Chandler je pronicljivi promatrač svačijih života, a pogotovo svoga. Nezainteresiran za romantiku i nemotiviran na poslu, preživljava samo pomoću smisla za humor. Za razliku od svog cimera, Joey se odupire potrazi za snom, njegov je da postane glumac. Dosada je vrhunac njegove profesionalne karijere glavna uloga u ‘Pinokiju’ i to u osnovnoj školi. Joey voli žene, sport, žene, New York, no najviše od svega Joey voli Joeyja. Krug prijatelja zatvara Monicina bivša cimerica Phobe (Lisa Kudrow). Ona je draga, rastresena, new age skitnica koja živi od prodaje beretki na ulici i sviranja gitare u podzemnoj. Na ljubavnom polju ona vidi dobro u svakome. Kao što će Monica i njezini prijatelji shvatiti, potraga za sretnim i ispunjenim životom postavlja mnogo više pitanja nego što daje odgovora. Na kraju će morati pogledati duboko u sebe da bi odlučili što i tko žele biti, no zasad mogu gledati jedni druge dok prolaze kroz uspone i padove, nervoze i apsurdnosti u procesu odrastanja.

Friends
Friends
Friends
Friends
Friends
Friends
Friends
Friends
Friends
Friends
Orignalan naziv Friends
First air date Sep. 22, 1994
Last air date May. 06, 2004
Sezona 10
Epizoda 236
Trajanje 22m
Podeljeno109

Slicni nazivi

Disenchantment
Patriot
A Series of Unfortunate Events
Good Witch
Bull
Santa Clarita Diet
The Marvelous Mrs. Maisel
Famous in Love
NCIS
The Orville
Bonding
Picnic at Hanging Rock

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu
Sajt