Arrow Online Sa Prevodom

Arrow Online Sa Prevodom

Oct. 10, 2012
Your rating: 0
8.5 13 votes

Sezone i epizode online sa prevodom

1Sezona 1 Oct. 10, 2012
2Sezona 2 Oct. 09, 2013
3Sezona 3 Oct. 08, 2014
4Sezona 4 Oct. 07, 2015
5Sezona 5 Oct. 04, 2016
6Sezona 6 Oct. 11, 2017
7Sezona 7 Oct. 14, 2018
10
8Sezona 8 Oct. 14, 2019
8

Direktor

Glume

Stephen Amell isOliver Queen
Oliver Queen
David Ramsey isJohn Diggle / Spartan
John Diggle / Spartan
Katie Cassidy isLaurel Lance / Black Canary
Laurel Lance / Black Canary
Rick Gonzalez isRene Ramirez / Wild Dog
Rene Ramirez / Wild Dog
Juliana Harkavy isDinah Drake / Black Canary
Dinah Drake / Black Canary
Ben Lewis isWilliam
William "Will" Clayton
Katherine McNamara isMia Smoak / Blackstar
Mia Smoak / Blackstar
LaMonica Garrett isMar Novu / The Monitor
Mar Novu / The Monitor
Joseph David-Jones isConnor Hawke
Connor Hawke

Video trejler

Opis

Nakon što je nestao i što je pet godina smatran mrtav, Oliver Queen (Amell) pronađen je na izoliranom otoku u Pacifiku te se vraća kući u Starling City – gdje ga dočekaju njegova predana majka Moira (Thompson), voljena sestra Thea (Holland) i najbolji prijatelj Tommy Merlyn (Donnell), no svi imaju osjećaj da se Oliver promijenio zbog toga što je proživio na otoku. Kako se Oliver ponovno zbližava sa svojim bližnjima te se pokušava prilagoditi u svoje povlašteno društvo koje je nekoć dobro znao, potajice djeluje kao Arrow – osvetnik s kapuljačom – koji ispravlja grijehe koje je počinila njegova obitelj i bori se protiv zala u društvu. Dok skriva istinu o tome kakav je čovjek postao, Oliver očajnički želi ispuniti očevu posljednju želju da spasi Starling City od korumpiranosti te se istodobno želi iskupiti u očima svoje bivše djevojke Laurel Lance (Cassidy).

Laurel je borac za društvenu pravdu i radi kao odvjetnica za siromašne i nemoćne te mrzi Olivera jer ju je prevario s njezinom sestrom Sarom. Laurel krivi Olivera za sestrinu smrt što dodatno komplicira njihov odnos, ali ne može poreći romantične osjećaje koje i dalje gaji prema njemu. Drugi član obitelji Lance – Laurelin otac, detektiv Quentin Lance (Blackthorne) – odlučan je u namjeri da uhiti i prokaže osvetnika zvanog Arrow koji djeluje u njegovu gradu. Premda nema konkretnih poveznica između Olivera i Arrowa, detektiv Lance mrzi Olivera i isto ga krivi za Sarinu smrt te za tugu i razočaranje koje je priuštio Laurel. Oliver je bolno svjestan da nema većeg neprijatelja u Starling Cityju od detektiva Lancea.

Oliver oprezno skriva tajni identitet koji koristi pod okriljem tame, ali preko dana glumi bogatog, bezbrižnog i neopreznog probisvijeta kakav je nekoć bio. Pritom mu je pratnja vozač i tjelohranitelj John Diggle (Ramsey), kojeg je unajmila Oliverova majka Moira da čuva njezina sina sad kad se vratio kamo i pripada. Usto se cijelo vrijeme Oliverova obitelj i prijatelji pitaju što se dogodilo na otoku. Što je uzrokovalo brodolom, kako je Oliver zadobio grozne ožiljke koje nastoji skriti, kako je preživio svih tih godina te kako je na koncu pobjegao s otoka? To nisu pitanja koja Oliver želi čuti, a kamoli odgovarati na njih. Međutim, Moira možda o smrtonosnom brodolomu zna više nego što drugi misle – i možda je okrutnija nego što bi njezina obitelj to ikad mogla pomisliti. Sad kad se preudala, Moira odaje dojam predane žene i majke, ali iza te maske, ona je zaista tajna svojoj obitelji i svima oko nje.

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Orignalan naziv Arrow
TMDb Rejting 6.1 3,456 votes
First air date Oct. 10, 2012
Last air date Jan. 28, 2020
Sezona 8
Epizoda 170
Trajanje 42 minutes

Slicni nazivi

Band of BrothersOnline Sa Prevodom
Doom PatrolOnline Sa Prevodom
Are You Afraid of the Dark?Online Sa Prevodom
RiverdaleOnline Sa Prevodom
RomeOnline Sa Prevodom
HomelandOnline Sa Prevodom
LuciferOnline Sa Prevodom
ElementaryOnline Sa Prevodom
The CaptureOnline Sa Prevodom
BarbariansOnline Sa Prevodom
The UnitOnline Sa Prevodom
The Last KingdomOnline Sa Prevodom

Ostavite komentar

Ime *
Korisnicko ime
Email *
Vasa email adresa nece biti prikazana na sajtu
Sajt